Belépés
lilagondolatok.blog.xfree.hu
Keresd meg azt az embert, aki mosolyt csal az arcodra, mert csak egyetlen mosoly kell ahhoz, hogy fantasztikussá tegyen egy rossz napot.Találd meg azt, akitől s... Papp Györgyné
1944.11.25
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Aldous Huxley ezt írta George Orwellnek:
  2023-06-19 09:41:59, hétfő
 
 




Myra Linda Lovas

Aldous Huxley ezt írta George Orwellnek:

,,Hiszem, hogy a következő nemzedékben a világ vezetői rájönnek majd, hogy a csecsemők kondicionálása és a kábítószer-hipnózis hatékonyabb a kormányzás eszközeként, mint a klubok és a börtönök, és hogy a hatalomvágy ugyanolyan teljes mértékben kielégíthető emberek ajánlásával. hogy szeressék szolgaságukat, mintha megkorbácsolnák és engedelmeskednének."

Az ebben a témában végzett kutatás során megdöbbentő, hogy ezek a bűnözők mennyire nyíltak a ,,rejtett" terveikkel.

Hogyan működik az elmekontroll

Egy gyors bemutató bemutatja, hogyan működik az elmekontroll . Modern társadalmunkban három tipikus polgár él. Azt hiszik, hogy tudják, mi történik, azt hiszik, túl okosak ahhoz, hogy elmekontrolláltak legyenek, és azt hiszik, hogy mély tudásban vannak bennük, mert a kormányzati iskolarendszer azt mondta nekik, hogy okosak voltak, hogy megismételjék, amit mondtak nekik. bár cserébe a pozitív megerősítés apróságáért.

Nem veszik észre, hogy egész életükben, az állami iskolarendszereken keresztül, kifejezetten mentális kondicionáló rendszereknek voltak kitéve, ami a feljegyzett történelem legkönnyebben elme által irányítható emberévé teszi őket. Ez éles ellentétben áll Maria Montessori tanítási módszerével, ahol a motiváció révén a tanulók fejlesztik saját kezdeményezésüket és megtanulnak önállóan gondolkodni.

Tekintse meg ebben a videóban 3 embert , akik úgy gondolják, hogy túl okosak ahhoz, hogy elmét irányítsák, és hogyan helyezi őket elmekontroll alá körülbelül 3 perc alatt egy olyan személy, aki jártas az elmekontrollban.

Ha most úgy gondolja, hogy ez egyszeri eset, bizonyosodjon meg arról, hogy az elmekontroll-bemutatók százai bizonyítják ugyanezt, egy másik elmekontroll-szakértő viselkedéspszichológiát használ, hogy 4 kísérleti alanyból 3-at gyilkosságra késztessen a kamera előtt. Igen, az elmekontroll olyan erős, és minden nap a nyilvánosság ellen használják, hogy sok logikátlan, irracionális, önpusztító és akár fatális dolgot is megtegyenek.

A pia ivásától a cigarettázásig és attól, hogy ismert hazudozók szerint oltóanyag-mérget fecskendezzen be önmagába, ahogy az a Covyd-hisztéria álhíre során történt, egy újszülött férfi körülmetéléséig, ebben a mondatban semminek nincs racionális vagy logikus értelme. ezek az életellenes elvek, viselkedések és hiedelmek ugyanazt az elmekontroll taktikát alkalmazva kerülnek a nyilvánosság elé, mint egy videóban, ahol 3 embert csalnak meg gyilkosság elkövetésére kamerán keresztül.

Nem vagy immunisak az elmekontroll ellen (senki sem), és minél inkább azt hiszed, hogy immunis vagy, annál könnyebben megy ez a viselkedésváltozási folyamat azoknak az embereknek, akik naponta megszervezik az elmekontroll adagját a médián keresztül a kormány számára.

A ,,kormányzat" szó valójában latinul elmekontrollt jelent. A kormányzás azt jelenti, hogy ,,irányítani", a ,,ment" vagy a ,,mentis" pedig ,,az elmét".

Egészséges házasság nélkül egyetlen társadalom sem maradhat fenn

Ha már egy kicsit tudtunk az elmekontroll hatékonyságáról és arról, hogy milyen könnyen alkalmazható az átlagos emberi lényre, nézzük meg az elmekontroll napirendjét a nő szexualizálásának túllépése és a házassági kapcsolat fogalmának megsemmisítése érdekében. Az erős házassági kapcsolatok az egészséges családok, az egészséges gyermekek, a társadalmi fejlődés és a jól működő, folyamatosan felfelé ívelő társadalom kötelező sarokkövei. Egészséges házasságok nélkül egyetlen társadalom sem maradhat fenn. Az uralkodók tudják ezt, de a nagyközönség nem ismeri ezt a tényt.

Az EU célja

Az EU eltörölte a parlamentáris demokrácia legalapvetőbb szabályait. Például az uniós dokumentumokhoz való hozzáférés korlátozott; minden védelemmel és biztonsággal kapcsolatos döntés titkos. Bíróhoz nem lehet fellebbezni. Az EU-ban nem az EU Parlamenté a hatalom, hanem a multinacionális cégeké, tulajdonképpen a hatalmi elité.

A választásokon való részvétel időpocsékolás; a politikusoknak nincs beleszólásuk. A vezetőket a jezsuiták és az illuminátusok gondosan választják ki; a kiválasztottak általában más titkos szervezeteknél és cégeknél végezték pályafutásukat, mint például a Goldman Sachs, JP Morgan, Unilever, Shell stb. Ezek a vezetők csak parancsokat hajthatnak végre személyes közreműködés nélkül.

A fontos ügyeket zárt ajtók mögött intézik, ahol az állampolgároknak nincs befolyásuk, csak a következményeket szenvedik el. Senki sem ellenőrizheti a terveket, és nem gyakorolhat rájuk semmilyen befolyást, ezért az egyik antidemokratikus megállapodást követi a másikon.

Az EU Bizottság elnöke 1999-ben a következőképpen magyarázta az uniós demokráciát:

,,Döntést hozunk, közöljük, majd kivárjuk, mi történik. Ha nincs jelentős ellenkezés, mert a legtöbben nem értik, amit csinálunk, akkor - a mi embereink sem -, akkor egy lépéssel tovább megyünk, egészen addig, amíg a nincs visszaút." (Der Spiegel 52/1999-ből)

Dr. Carlo Alberto Agnoli, volt olasz bíró a következőképpen fogalmazza meg figyelmeztetését minden EU-polgár számára:

,,Az EU gyakorlatilag teljesen átalakítja az egész európai jogrendszert, amely a ,,jogon és az igazságosságon" alapul, és végül megsemmisíti.

Jól gondold át, ami itt le van írva, és vedd észre, hogy sajnos ez a mai valóság már tény, egy szó sincs eltúlozva. Amikor mi emberek nem ébredünk fel; hamarosan belépünk az Új Világrendbe, mielőtt az emberek észrevennék!

Az olvasók gyakran panaszkodnak, hogy a kabal eltávolítása túl sokáig tart, és az eredményt már évekkel ezelőtt megjósolták, előrelépés nélkül. Ez teljesen alaptalan; az emberiséget több mint 500 000 éve elnyomják, ehhez az évszámhoz még két év a legkevésbé sem számít.

A stratégia az, hogy hagyjuk, hogy az ellenség, a Deep State elpusztítsa magát, és ez 2012 óta tart. Hatalmas eredményeket értek el 2021 januárja óta, amikor Trump elnök és Flynn tábornok vezetésével végül eltávolították a cabal polipot.

A pénzrendszer várhatóan 2024 június 25-én vagy annak környékén összeomlik, és az összeesküvés ,,gyaloglovaggá" válik, és megszűnik. Az új QFS pénzrendszer egyidejű bevezetésével minden földi számára bőséges jólét jár!

Az FWC gyakori olvasói tudják, hogy ezek a söpredékek tízmilliókban vannak szétszórva a világban, és minden zugban megtalálhatóak. Ezeket mind végleg ki kell takarítani, ami óriási feladat, de minden nap pontozással halad előre.

Nézz körül, mi történik, amint felébred a tömeg, ahogy a pénzrendszer összeomlik, ez a mi rekonstrukciós tényünk; aranykort nyit a QFS rendszerrel, amely készen áll a bevezetésre és működőképesre, mindenki számára gazdag gazdagsággal. A türelem erény, különben a háború az alternatíva!!!

**Peter B Meyer
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria  
Címkék: antidemokratikus, következményeket, állampolgároknak, figyelmeztetését, hatékonyságáról, megkorbácsolnák, következőképpen, elmekontrollban, multinacionális, körülmetéléséig, dokumentumokhoz, társadalmunkban, szervezeteknél, pályafutásukat, politikusoknak, kiválasztottak, megtalálhatóak, igazságosságon, tulajdonképpen, iskolarendszer, megsemmisítése, kondicionálása, eltávolították, rekonstrukciós, cigarettázásig, illuminátusok, megállapodást, ellenőrizheti, bizonyosodjon, tízmilliókban, bevezetésével, működőképesre, elmekontrollt, fecskendezzen, megismételjék, rendszereknek, következő nemzedékben, világ vezetői, csecsemők kondicionálása, kormányzás eszközeként, hatalomvágy ugyanolyan, témában végzett, bűnözők mennyire, gyors bemutató, kormányzati iskolarendszer, pozitív megerősítés, feljegyzett történelem, motiváció révén, tanulók fejlesztik, olyan személy, kamera előtt, elmekontroll olyan, Aldous Huxley, George Orwellnek, Myra Linda Lovas, Maria Montessori, Goldman Sachs, Carlo Alberto Agnoli, Deep State,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Mi lenne ha  Popper Péter szavai  Akarat  Örülök, hogy látlak!  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Esti kép  Erdőn  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Paul David Tripp Április 21  Nagyi telefonál  képre írva  Facebookon kaptam  Png telefon  A másik dolog,  Alázat  Png virág  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Esti kép  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam Krisztinától  Szabolcska Mihály – Ákác...  Png rózsa csokor  Alázat  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Reménység és erő Krisztustól e...  Hiányzik  Png lepke  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Nem számIt  Png lepke  Akarat  Facebookon kaptam  Png csokor  Png telefon  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Png telefon  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Bertolt Brecht -től idézet  Zilahy Lajos gondolata  Alázat  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Tavaszi kép  Szép estét kedves látogatóimna...  Tavaszi kép  Kellemes délutánt kívánok  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  George Byron - Ahogy itt jár -...  A másik dolog,  Nagyon különös  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam Krisztinától  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Zilahy Lajos gondolata  Paul David Tripp Április 21  Akarat  Szép estét  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Akarat  Lóhere  Mi lenne ha  Png cica  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Zilahy Lajos gondolata  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Popper Péter szavai  Png cica  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Irgalom és ítélet  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam Krisztinától  Szívem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Nem tudhatod 
Bejegyzés Címkék
következő nemzedékben, világ vezetői, csecsemők kondicionálása, kormányzás eszközeként, hatalomvágy ugyanolyan, témában végzett, bűnözők mennyire, gyors bemutató, kormányzati iskolarendszer, pozitív megerősítés, feljegyzett történelem, motiváció révén, tanulók fejlesztik, olyan személy, kamera előtt, elmekontroll olyan, nyilvánosság ellen, újszülött férfi, mondatban semminek, életellenes elvek, elmekontroll taktikát, elmekontroll ellen, elmekontroll adagját, médián keresztül, kormány számára, kicsit tudtunk, elmekontroll hatékonyságáról, átlagos emberi, elmekontroll napirendjét, házassági kapcsolat, erős házassági, egészséges családok, egészséges gyermekek, társadalmi fejlődés, uralkodók tudják, parlamentáris demokrácia, uniós dokumentumokhoz, multinacionális cégeké, hatalmi elité, választásokon való, politikusoknak nincs, illuminátusok gondosan, kiválasztottak általában, vezetők csak, fontos ügyeket, állampolgároknak nincs, következményeket szenvedik, egyik antidemokratikus, következőképpen magyarázta, uniós demokráciát, lépéssel tovább, nincs visszaút, következőképpen fogalmazza, egész európai, emberek észrevennék, olvasók gyakran, kabal eltávolítása, emberiséget több, cabal polipot, pénzrendszer várhatóan, összeesküvés &#8222, söpredékek tízmilliókban, pénzrendszer összeomlik, türelem erény, antidemokratikus, következményeket, állampolgároknak, figyelmeztetését, hatékonyságáról, megkorbácsolnák, következőképpen, elmekontrollban, multinacionális, körülmetéléséig, dokumentumokhoz, társadalmunkban, szervezeteknél, pályafutásukat, politikusoknak, kiválasztottak, megtalálhatóak, igazságosságon, tulajdonképpen, iskolarendszer, megsemmisítése, kondicionálása, eltávolították, rekonstrukciós, cigarettázásig, illuminátusok, megállapodást, ellenőrizheti, bizonyosodjon, tízmilliókban, bevezetésével, működőképesre, elmekontrollt, fecskendezzen, megismételjék, rendszereknek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 4 db bejegyzés
e hónap: 83 db bejegyzés
e év: 534 db bejegyzés
Összes: 13024 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3275
  • e Hét: 19850
  • e Hónap: 37233
  • e Év: 154479
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.